Covid Update | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Covid Update

20 december 2021
KF
Beste Kei-Fitter,

Helaas heeft de overheid tijdens de persconferentie afgelopen zaterdag aangekondigd dat wij onze deuren wederom moeten sluiten. Dit zorgt voor nieuwe uitdagingen, maar tegelijkertijd ook voor nieuwe kansen om jullie in beweging te houden!

Na dit nieuws zijn wij meteen aan de slag gegaan om te kijken naar wat er gelukkig wél kan. Zo hebben we een nieuw aangepast lesrooster samengesteld en organiseren wij de Kei-Fit 4-daagse!
 
KF | 4-DAAGSE
Om jullie in beweging te houden, hebben wij een Kei-Fit 4-daagse georganiseerd voor het hele gezin! Voor de komende 4 zondagen zetten wij een viertal wandelingen/hardloopparcours voor je uit waarbij ons Kei-Fit Team onderweg zorgt voor het nodige vertier en een hapje en een drankje!Tijdens de Kei-Fit 4-daagse wandel (of hardloop) je 5 kilometer een route door Lichtenvoorde, Gendringen, Doetinchem en/of Haaksbergen op een vooraf bepaalde starttijd. De starttijden variëren tussen 09.00 uur en 10.30 uur. De kosten zijn 3 euro per persoon. Zondag 26 december 2021 starten wij bij Kei-Fit Lichtenvoorde, dus geef je hieronder snel op en kom in beweging! Kei-Fit 4-daagse